Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akutavd barn- och ungdomspsykiatri

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi vill ha fler arbetskamrater!

BUP Akutavdelning är en 7-dygnsavdelning. Hit kan familjer, barn och ungdomar upp till 18 år med akutpsykiatrisk problematik vända sig. Avdelningen arbetar med akut omhändertagande, krisbearbetning, diagnostik, utredningar, farmakologiska behandlingar samt korta stödinsatser, såväl individuellt som för familj.

BUP Göteborg tillhör Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och består av fem öppenvårdsmottagningar, två specialmottagningar och en korttidsvårdavdelning. Avdelningen arbetar med arbetssätt hämtat från dialektisk beteendeterapi (DBT). Vi erbjuder internutbildning samt handledning och samarbetar med öppenvårdens DBT-team.

Totalt på avdelningen jobbar cirka 35 personer. Personalkategorin är skötare, sjuksköterskor, sekreterare, psykolog, socionom. Avdelningen har fast specialistläkare.  

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har önskeschema där vi tar stor hänsyn till personliga önskemål. Vi arbetar i omvårdnadsgrupper och erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete. Vi erbjuder internutbildning och handledning.

Arbetsbeskrivning

Som skötare arbetar du med övriga skötare och minst en sjuksköterska. Avdelningen har jouransvar kväll, natt och helg. Du arbetar med både barn, ungdom och förälder och är direkt i vårdmiljön.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är mentalskötare alternativt genomgått omvårdnadsutbildning med inriktning psykiatri. Erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete, miljöterapi och arbete med barn och ungdomar är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av DBT-influerat arbetssätt. 

Vi ser att du är ansvarskännande, flexibel, stresstålig och kreativ med inställningen att samarbete är nyckeln till god vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/170
Kontakt
  • Hedvig Kalén, 031 - 337 51 85
Facklig företrädare
  • Kommunal, Gerth Svensson, 031- 343 55 42
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-24

Return to job vacancies