Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, BUP Gamlestaden

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

På Barn- och Ungdomspsykiatrins (BUP) öppenvårdsmottagning Gamlestaden arbetar sammantaget cirka 25 personer; psykologer, socionomer, vårdadministratörer, psykiatrisjuksköterskor samt läkare och enhetschef. Mottagningen tar emot barn och ungdomar upp till 18 år med psykiatrisk problematik.

Verksamheten kännetecknas av hög kompetens och hög grad av samverkan, samt bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv. Vi har en god arbetsmiljö och är måna om att såväl ny som befintlig personal ska trivas och känna sig trygg med arbetsuppgifterna.

Nu söker vi ytterligare en psykolog till vår arbetsgrupp, kan det vara dig vi söker?

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer samt nätverk. Arbetet sker inom ramen för ett barn- och ungdomspsykiatriskt team.

I arbetsgruppen finns personer med både längre och kortare erfarenhet och det finns goda möjligheter till handledning av våra specialistpsykologer och övriga kollegor. På mottagningen finns fördjupad kompetens inom trauma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete med barn och unga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/168
Kontakt
  • Enhetschef, Anna Carlstrand, 031- 343 39 51
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund 070-082 22 38, , 070- 082 22 38, eva.g.bjorklund@vgregion.se
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-02-07

Return to job vacancies