Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin och akutverksamhet Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Nu söker vi dig som vill vara med från början och bygga upp vår nya vårdavdelning inom internmedicin. Under år 2019 kommer avdelningen att öppna. Vill du vara med på resan? Tycker du om utmaningar, utveckling och att vara med och påverka? Då ska du söka till avdelning 237!

I samband med din anställning kommer du att börja din upplärning på avdelning 236 eller avdelning 239 som är vårdavdelningar inom verksamhetsområde Medicin och akutsjukvård.

Avdelning 236 är en allmän internmedicinsk vårdavdelning med 22 vårdplatser. Avdelningens mål är att vårda och utreda patienter med akuta invärtesmedicinska tillstånd. Huvudsakligt fokus för avdelningen är gastroenterologi, men patienterna har olika diagnoser ur det internmedicinska spektrat. Merparten av patienterna kommer in via akutmottagningen.

Avdelning 239 har totalt 22 vårdplatser - 15 är inriktade mot strokevård och sju har internmedicinsk inriktning. Våra patienter kommer till oss via akuten eller direkt till avdelningen från ambulans via den så kallade "hjärnvägen".

Vad kan vi erbjuda dig?

- Du kommer att vara med och bygga upp och utveckla en ny avdelning med nya arbetssätt. Du har stor möjlighet att påverka och komma med idéer för att utveckla avdelningen framåt.

- Du kommer att ha möjlighet att delta i projekt i samband med att den nya avdelningen skapas. 

- Vi kommer att ha kontinuerlig utbildning och stora möjligheter till vidareutbildning, fördjupning och forskning

- Vi ger dig möjlighet att välja om du vill arbeta dag/kväll, natt eller rotation. Vid nattjänstgöring på Sahlgrenska Universitetssjukhuset gäller dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska på avdelning 237 kommer att innebära ett utvecklande, varierande och självständigt arbete med stort eget ansvar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat provtagning, kontroller och personlig omvårdnad. Vi kommer att arbeta personcentrerat i tvärprofessionella team.

Är du personen vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har inriktning akutsjukvård samt erfarenhet av sjukhusvård. Du bör ha särskilt intresse av att arbeta med vård av internmedicinska patienter.

Egenskaper som vi värdesätter är öppenhet, mod, förmåga att påverka och engagemang. Vi vet att dessa egenskaper kommer att driva avdelningen framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du ta del av vår verksamhet och bidra till en vård i toppklass? Hjärtligt välkommen att söka till och vara med att bygga upp avdelning 237!Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7974
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Horvat Lindqvist, 076-109 28 23
  • Tf. vårdenhetschef, Nada Omeirat, 031-343 03 24 eller 070-069 04 26
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anne Ström, 010-442 94 56
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-02-08

Return to job vacancies