Folktandvården, Kristinedalsgatan, Kungälv

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vi växer! Nu söker vi dig som vill följa med oss till vår nya klinik på Folktandvården Kongahälla i vår! Vi bygger en splitterny klinik för att kunna erbjuda Kungälvs patienter modern och professionell vård och service i toppklass. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag.

Folktandvården Kristinedalsgatan har för närvarande 7 behandlingsrum. Här arbetar 5 tandläkare, 4 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 17 medarbetare och vi är en av Folktandvårdens FoU-kliniker och är engagerade i flera olika forskningsprojekt. Vi arbetar med alla typer av behandlingar och har lustgasutrustning.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.Vi ser gärna att du är en teamplayer och intresserad av att utvecklas tillsammans med dina medarbetare. Du är driven, flexibel och har ett glatt humör.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7851
Kontakt
  • Klinikchef: Åsa Bingsmark Peterson, 070-082 21 61
Facklig företrädare
  • SRAT: Annelie Franzen, 070-598 57 40
  • Vision: Ylva Lomgård, 070-221 41 37
Publicerat 2019-01-03
Sista ansökningsdag 2019-01-16

Return to job vacancies