Närhälsan Majorna rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna innebär självständigt och omväxlande patientarbete på primärvårdsnivå för bland annat personer med förvärvade eller medfödda funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Vi tar emot personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Arbetet bedrivs på mottagningen, men också via hembesök.

Vanliga arbetsområden är handskador, problematik kring smärta, stressrelaterade besvär, rehabilitering, kognitiva utredningar och hjälpmedelsförskrivningar. Även aktivitets- och funktionsbedömningar och bostadsanpassningar samt handledning av student ingår i vårt uppdrag. 

ADL-bedömningar kan komma att ingå i anställningen till en omfattning om upp till 50%.

Om oss

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ och inbjudande miljö på Majornas Rehabmottagning som finns på Skärgårdsgatan i Fiskhamnen. Du blir en del av ett kompetent team om arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och kanslister. Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning, gemenskap och öppenhet för alla.

Våra ledord är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Om dig

Du ska vara legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från både öppen- och slutenvårdsverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa och stresshantering. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassningsprocessen samt arbete enligt Krav- och kvalitetsboken inom Vårdval Rehab.

Du ska se möjligheter i konkurrensutsättningen och den vårdvalsmodell som tillämpas.

Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga, självständighet, initiativtagande och flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter samt att du är strukturerad och har förmåga att se till helheten.

Körkort är en fördel. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7361
Kontakt
  • Alexander Carlsson, Enhetschef, Tfn 0700 - 20 78 32
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges arbetsterapeuter, Tfn 0322 - 22 62 85
Publicerat 2018-12-04
Sista ansökningsdag 2019-01-24

Return to job vacancies