Närhälsan Gamlestadstorget vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som teamledare är du underställd vårdcentralchefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans driver och utvecklar ni verksamheten på vårdcentralen. En viktig uppgift för dig är att arbeta med kvalitets- och verksamhetsutveckling samt driva projekt på vårdcentral.

I din roll som teamledare ingår att leda och fördela dagens arbete, schemaläggning och långsiktig bemanningsplanering, samt ansvar för vissa möten. Du har även ansvar för vårdcentralens lokaler. Det ingår administrativa uppgifter bland annat avvikelsehantering i MedControl samt verksamhetsuppföljning. Eventuellt kommer du till viss del av tjänsten att arbeta kliniskt.

Om oss

Närhälsan Gamlestadstorget vårdcentralen är en väletablerad enhet belägen i Östra Göteborg, en stadsdel som befinner sig i stor utveckling. Lokalerna är fräscha och ljusa med goda kommunikationer till centrum alldeles i närheten. Vi är ca 40 personer som inom olika professioner som arbetar här och har cirka 15 800 listade personer i olika åldrar. I samma byggnad finns BVC, rehabmottagning och barnmorskemottagning.

Vi arbetar för en god kommunikation över yrkesgränserna och strävar efter att ta tillvara på den massiva kunskap som finns bakom varje medarbetare. Eget inflytande och möjlighet att påverka över planering, tidbok och arbetsuppgifter anser vi vara en förutsättning för en god arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner på Medarbetarportalen.

Om dig

Du har erfarenhet av chefs- och ledarskap. Meriterande är att erfarenheten förvärvats inom hälso- och sjukvård. 

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, har lätt att kommunicera och skapa relationer och som har ett intresse av administration och verksamhetsutveckling. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande liksom erfarenhet av arbetsledning, ekonomi och verksamhetsuppföljning.

Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av Asynja Visph och andra i Närhälsan förekommande dataprogram. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7145
Kontakt
  • Olga Högström, Vårdcentralchef, Tfn 0702 - 18 03 99
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
  • Tanja Wiemer, Vision, Tfn 0700 - 82 36 51
Publicerat 2018-11-22
Sista ansökningsdag 2018-12-06

Return to job vacancies