Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Vårdadministrativt centrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Vårdadministrativt centrum (VAC) tillhör område 7 gemensam administration. Verksamhetsområde medicinsk administration består av Kontaktpunkt 1, 2, 3, remissportalen, VAC 1 och VAC 2. Vårdadministrativt centrum genomför administrativa arbetsuppgifter, med inriktning på att skriva diktat för mottagningar på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU).

Du kommer tillhöra Vårdadministrativt Centrum 2 (VAC 2) vilken består av cirka 30 medarbetare. VAC 2 består av två enheter, Trauma och Avtal. Traumaenheten finns på Sahlgrenska akutmottagning och bemannas dygnet runt av sekreterare som är med på traumalarm. På avtalsenheten arbetar medicinska sekreterare dagtid med att skriva för verksamheter inom SU som behöver avlastning.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som sektionsledare accepterar du en ledarroll och följer sjukhusets och regionens styrdokument samt medverkar till att fattade beslut genomförs och arbetar för att uppnå ställda mål.

I arbetet ingår bemanningsplanering och att lösa kortsiktig frånvaro vid t ex sjukdom, samt medverka i personalplaneringen enligt verksamhetens nuvarande och kommande uppdrag. Du kommer ansvara för att samordna och driva förändringsarbeten tillsammans och i samråd med enhetschefen. I arbetsuppgifterna ingår även administrativt stöd till enhetschefen med bland annat mötesplanering, semesterplanering, statistik och PM med mera. Du kommer också vara behjälplig med viss journaldokumentation. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter behov och dina ytterligare kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad inom hälso- och sjukvårdsdokumentation. Du ska även ha goda kunskaper i svenska språket och känna dig trygg med att arbeta i Windowsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du kunskaper i Melior, Elvis och Office-paketet anses det meriterande. Har du dessutom erfarenhet inom ledarskap är det meriterande.

Du har god självkännedom och trivs med att arbeta både självständigt och i olika gruppsammanhang. Dina styrkor är att skapa ett gott arbetsklimat, leda mot uppsatta mål och ha en tydlig kommunikation. I arbetet ingår att vara aktiv i utvecklingsarbete vilket skapar möjlighet till personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7127
Kontakt
  • Enhetschef, Marie Lindevall , 070- 081 67 98
Facklig företrädare
  • Vision, Eva Rudén , 070- 082 22 78
  • Kommunal, Karin B Andersson , 070- 392 88 63
  • Vårdförbundet, Monica Hammarstrand, 076- 771 01 18
Publicerat 2018-11-21
Sista ansökningsdag 2019-01-02

Return to job vacancies