Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Infektion, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Administrativa enheten, Infektion

Infektion har ansvar för att bedriva sjukvård, undervisning, forskning och utveckling inom infektionssjukdomar på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Verksamheten bedrivs på fyra vårdavdelningar som har olika inriktningar, såsom barn, intensivvård, hiv och multiresistenta bakterier. På Infektionskliniken finns även en öppenvårdsmottagning som har både tidsbeställd och akut verksamhet. Öppenvårdsmottagningen inkluderar även en resemedicinsk enhet. Infektion har en egen kuratorsverksamhet.

På Infektion vårdas patienter i alla åldrar som har drabbats av akuta eller kroniska infektionssjukdomar. Flertalet av patienterna som vårdas på Infektion blir friska och kan återgå till sitt ordinarie liv efter vårdtiden, vilket skapar en positiv känsla på enheterna.

Gröna omgivningar omger kliniken, vilket uppskattas av både patienter och personal. Inom verksamhet Infektion har vi ett nära samarbete mellan enheterna, vilket medför att det är lätt att känna sig delaktig i verksamhetens strävan mot en infektionssjukvård i toppklass. Administrativa enheten består av cirka 20 medarbetare med arbetsplatser på vårdavdelningarna, mottagningen och administration.

Som medicinsk sekreterare hos oss erbjuder vi dig en strukturerad arbetsplatsintroduktion och en anpassad bredvidgång. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom utbildningar och ansvara för egna ansvarsområden. Arbetet utförs dagtid och arbetsuppgifterna är varierande.

Hör gärna av dig om du har några frågor, så berättar vi mer.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på Infektion har du varierande arbetsuppgifter. Arbetet består kortfattat av medicinsk dokumentation, utföra bokningar i Elvis, hantera remisser och registrera diagnos-/åtgärdskoder samt mycket mer. Nära samarbete sker med dina medarbetare i våra team, men även med sköterskor och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning från Yrkeshögskola eller KY-akademin. Du som söker bör vara noggrann, engagerad, visa god samarbetsförmåga och ha ett gott bemötande. Personliga egenskaper som vi värderar är att vara flexibel, utföra självständigt arbete samt visa engagemang till nytänkande.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så sök redan idag! Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5983
Kontakt
  • Enhetschef, Marianne Johansson, 031 - 343 43 09
  • Sektionsledare, Helen Wilhelmsson, 031 - 343 42 41
Facklig företrädare
  • Vision, Therese Jakobsson, 076 - 050 88 63
Publicerat 2018-10-01
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Return to job vacancies