Närhälsans vårdcentraler i Sjuhärad

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig med ett genuint intresse för allmänmedicin till Närhälsans vårdcentraler Södra Älvsborg. 

Om oss

I vårt område finns 15 offentligt drivna vårdcentraler som ligger i Tranemo, Svenljunga, Bollebygd, Borås, Dalsjöfors, Fristad, Horred, Kinna, Sandared, Skene, och Ulricehamn. Du kommer att erbjudas anställning på en av vårdcentraler beroende på var behov finns. 

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.

För dig som studerar till eller är färdigutbildad läkare finns flera karriärvägar. Om du vill bli specialist i allmänmedicin får du en god och strukturerad utbildning och möjlighet att kombinera forskning med en fast tjänst, eller disputera inom primärvård som en del av din tjänst.

Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs mer om våra förmåner på Medarbetarportalen: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Arbetet som läkare på vårdcentral spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar självständigt och omväxlande med mottagningsarbete. Tillsammans med vårdcentralens ledning deltar du i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete. Tvärprofessionellt samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen ingår i arbetet.

Handledning tillgodoses av erfaren specialist. Om du arbetar som underläkare har du möjlighet att få tillgodoräkna dig del av tiden om du senare blir ST hos oss. 

Om dig

Du som söker är legitimerad läkare och har svensk läkarlegitimation. Alternativt har du läkarexamen och kan arbeta som underläkare i väntan på AT-tjänst eller har fått beslut av Socialstyrelsen att du ska göra prov / praktiktjänstgöring för svensk legitimation. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar även dig som inte har svenska som förstaspråk och har lägst nivå B 2 i svenska enligt Europarådets språkskala. Viktigast för oss är att du har engagemang och ett genuint intresse för den allmänmedicinska kompetensen.

Du har god empatisk förmåga, är noggrann och strukturerad. Ett professionellt bemötande är en självklarhet för dig. Då arbetet är både självständigt och omfattas av teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl din samarbetsförmåga som din flexibilitet.

Villkor

Du kommer att erbjudas anställning på en av våra vårdcentraler beroende på var behov finns. Anställning visstid 6 månader med stora möjligheter till tillsvidareanställning som ST-läkare.  

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Inom Södra Älvsborg enligt överenskommelse
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5695
Kontakt
  • Ann-Charlotte Lundell, Vårdcentralchef, Tfn 0706 - 25 97 29
Facklig företrädare
  • Rebeka Arnljots, Läkarföreningen, Tfn 0735 - 69 90 43
Publicerat 2018-10-03
Sista ansökningsdag 2018-10-21

Return to job vacancies