Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Välkommen till Avdelning 330, som är en avdelning med allmänpediatrisk inriktning. Vi vårdar akut sjuka barn med kirurgiska, ortopediska och medicinska åkommor. Här vårdar vi barn med en förväntad kort vårdtid, upp till tre dygn. Vi arbetar enligt Patientnärmre vård, vilket innebär att vi jobbar tillsammans i team, med sjuksköterska, barnsköterska och läkare. Barnen är från nyfödda upp till 16 år. Arbetet är mycket variationsrikt med tanke på ålder och diagnoser.

Hur ser arbetet ut?

Alla våra patienter kommer från barnakuten fördelade över hela dygnet. Det innebär att arbetet är omväxlande och med tanke på de korta vårdtiderna så har vi en förhållandevis stor omsättning på våra patienter. Det är en mycket lärorik arbetsplats.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst ett års yrkeserfarenhet. Vidareutbildning till barnsjuksköterska och/eller erfarenhet av vård av sjuka barn är meriterande för tjänsten.

Vi vill att du har ett professionellt samt empatiskt bemötande och tycker om barn. Vidare ska du ha en god förmåga att arbeta såväl i team som självständigt. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta på en avdelning där det kan vara stor variation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4059
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ann Sandén, 031- 343 60 54
  • Sektionsledare Therése Uusvoog / Ylva Grönroos, 031 - 343 52 52
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Deréus , 070- 082 40 16
Publicerat 2018-06-14
Sista ansökningsdag 2018-07-31

Return to job vacancies