NU-sjukvården, Barn- och ungdomspsykiatri, Öppenvårdsmottagning Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Västra Götalandsregionen gör åter en satsning för att säkra den framtida psykologkompetensen. Vi erbjuder PTP-tjänstgöring på kvalitetssäkrade PTP-platser, med handledning och deltagande i PTP-program. Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagning 
Vi söker dig som vill arbeta med oss på Barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Uddevalla. Barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen är en specialistmottagning för barn och ungdomar i åldrarna 5-17 år med psykiatriska tillstånd som kräver utredning och behandling. Öppenvården utgör basen i den Barn- och ungdomspsykiatriska verksamheten och är första ledet i den specialistpsykiatriska vårdkedjan med dit tillhörande slutenvård och mellanvårdsformer.

Vår mottagning har ambitionen att vara ledande regionalt och nationellt när det gäller utveckling av specialiserad vård och behandling inom barn- och ungdomspsykiatrin.

Du erbjuds arbete i ett team med engagerade och kunniga medarbetare och ges goda möjligheter att utforma ditt eget arbete. Vi har ett nära samarbete med vårdgrannar, verksamheter och myndigheter.  

Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta dels självständigt och dels i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Psykologexamen.

Övrigt
Mångfald och jämställdhet är två viktiga aspekter i urvalsprocessen. Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Visstidsanställning: 2018-09-01--2019-08-31.

Vi arbetar dagtid, måndag till fredag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2801
Kontakt
  • Enhetschef Emma Utter, tfn 010-435 21 01
Facklig företrädare
  • Sveriges Psykologförbund, Jessica Nyqvist Johanson, tfn 010-435 00 00 vxl
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-11-09

Return to job vacancies