Närhälsan Majorna rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Majorna rehabmottagning är centralt belägen i Göteborgs fiskehamn med goda förbindelser. Mottagningen ligger i direkt anslutning till Närhälsan Majorna vårdcentral som är en av vårdcentralerna vi samarbetar med. För oss är det viktigt att vi gemensamt skapar och utvecklar både verksamheten och varandra, samtidigt som vi har roligt på jobbet. Nu söker vi ytterligare en arbetsterapeut till vår verksamhet.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.

Läs mer om de fördelar och förmåner som vi på Närhälsan kan erbjuda.

Följ oss gärna på Instagram också!

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att bedöma och behandla patienter i alla åldrar. Som arbetsterapeut hos oss kommer du framför allt träffa patienter med nedsatt handfunktion, smärta, neurologi och kognitiv påverkan samt psykisk ohälsa. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning. Ett gemensamt arbete för att planera en personlig rehabilitering görs tillsammans med patienten.

Arbetet är förlagt på mottagningen, digitalt samt via hembesök. Visst arbete är möjligt att utföra på distans. Behandlingen av patient sker såväl individuellt som i grupp.

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna mottagningen och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chef för verksamhetens utveckling i en ständig pågående utvecklingsprocess

 

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom yrket och primärvård.

Vi söker dig som är lyhörd, har en god kommunikationsförmåga och kan identifiera individernas unika behov då du möter många olika människor. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt och organiserat sätt utifrån verksamhetens mål. Då arbetsbelastningen varierar och oförutsedda händelser kan uppstå ser vi att du är flexibel samt självständig. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparter i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer. B-körkort erfordras.

Intervjuer på mottagning kommer att hållas vecka 28.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2833
Kontakt
  • Anna Johannesson, Enhetschef, 070-0207832
Facklig företrädare
  • Michael Sahlin, Sveriges Arbetsterapeuter, 08-50748882
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb