Närhälsan Trollhättan rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Hos oss på Närhälsan Trollhättan rehabmottagning arbetar 21 medarbetare varav 12 fysioterapeuter, 5 arbetsterapeuter, 2 medicinska sekreterare i kassa och reception, en enhetschef samt en värdinna. Vi är alla måna om att ge våra patienter ett gott och professionellt omhändertagande. Rehabmottagningen är centralt belägen i Trollhättan. Vi samarbetar med kommunens 7 vårdcentraler och länssjukhuset, NU-sjukvården. För oss är det viktig att patienten är i centrum och får en god och patientsäker vård. Vi är ett team som präglas av hög hjälpsamhet till varandra vad gäller arbetsuppgifter och arbetsbelastning, och vi skapar och delar med oss av goda arbetssätt. En god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas är viktigt för oss. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team.

Vi arbetar för en god arbetsmiljö och ett gott och hållbart arbetsliv. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: Fördelar och förmåner

Följ oss på Instagram: Instagram

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten upprättas en personlig plan för rehabiliteringen.

Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men även hembesök och digitala besök förekommer. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp. Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och vid behov på andra instanser. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvård och vårdval rehab är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt och kan organisera och planera ditt arbete utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en varierande arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Då du i arbetet möter många människor med olika förutsättningar och behov är det viktigt att du anpassar din kommunikation efter situation med ett gott bemötande och med god service.

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetspartners i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer.

Intervjuer på mottagning planeras att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2820
Kontakt
  • Pia Andersson, Enhetschef, 0700-207927
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-636889
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-07-03

Tillbaka till lediga jobb