Internlogistik Sahlgrenska, Göteborg

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning 

Som transportarbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Arbetet omfattar främst transporter av gods, läkemedel, textilier och avfall. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper till med annan service som gör det enkelt för vården att fokusera på sin kärnverksamhet. 

Kvalifikationer 

Tjänsten ställer krav på tidigare erfarenhet av truckkörning och erfarenhet av logistiksystemet Azolver Trackning Solutions. Du behöver ha en god fysisk förmåga då det förekommer mycket tunga lyft i tjänsten. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga instruktioner. Du har utbildning på minst grundskolenivå.

För att ge god service som transportarbetare behöver du:

  • vara social och hjälpsam
  • arbeta bra tillsammans med andra
  • trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
  • vara ansvarsfull och ha ordningssinne
     

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi använder oss utav tester som en del i urvalsprocessen. Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter finns arbetsuppgifter i vår verksamhet som inte får utföras av ungdomar under 18 år.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2805
Kontakt
  • Anders Bergqvist, Servicechef, 0735-981242
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb