Habilitering & Hälsa, Kansli, Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

HR-funktionen inom Habilitering & Hälsa består av en dynamisk grupp engagerade medarbetare som besitter många olika expertkompetenser inom HR området. Som HR-specialist kommer du att vara kollega med fyra HR-strateger, tre HR-specialister samt en studierektor. Funktionen leds av en HR-chef. Vi har placering i moderna aktivitetsbaserade lokaler i Regionens Hus i Göteborg samt i Regionens hus i Skövde. Denna tjänst har placering Göteborg. Vi kan erbjuda dig ett mycket varierande och stimulerande arbete med möjlighet till utveckling inom HR-området. Du får trevliga kollegor och möjlighet till god kollegial stöttning och internt lärande utifrån ett HR perspektiv.

Arbetsuppgifter
Som HR-specialist kommer du att vara ett verksamhetsnära stöd och arbeta konsultativt med råd och stöd till förvaltningens chefer i frågor som rör hela HR-området inom områdena:

- Arbetsmiljö och rehabilitering
- Kompetensförsörjning
- Arbetsrätt och samverkan
- Lön och avtal

Rollen som HR-specialist innebär ett mycket självständigt och utvecklande arbete som erbjuder varierande, stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss har du möjlighet att utveckla ditt operativa och konsultativa arbetssätt samt arbeta tillsammans med våra HR-strateger inom olika strategiska uppdrag. Du kommer också att ingå i verksamhetens lednings- och samverkansgrupper.
Vår verksamhet finns inom hela Västra Götaland vilket innebär att det ingår regelbundna resor i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom HR/personal- och arbetslivsfrågor eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har några års erfarenhet av självständigt arbete inom HR-området samt erfarenhet av arbete med konsultativt stöd till första linjens chefer. Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig verksamhet.
Vi tror att tjänsten passar dig som är driven, flexibel och har en god initiativförmåga. Du är serviceinriktad och tydlig, har en pedagogisk förmåga samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Det är viktigt att du är prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer planeras till den 25 juni i Göteborg.

Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2732
Kontakt
  • Martin Grahn, 0702-288010
Facklig företrädare
  • Stellan Solgård, Vision,, stellan.solgard@vgregion.se
  • Stig Holmlund, Akavia, 070-9512345
  • Git Olofsson, SSR, 072-2063558
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb