Folktandvården, Olskroken Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss:
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande  och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. 

Kliniken ligger vid Olskrokstorget, en levande stadsmiljö nära centrum. Mycket goda   kommunikationer finns till alla delar i Göteborg. Vi är 35 medarbetare som ger tandvård till ca 20 000 patienter. Folktandvården Olskroken bedriver tandvård för barn, ungdomar och vuxna.

Vi erbjuder:
- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
- nyutbildade ett omfattande handledningsprogram med stöd av erfarna tandläkare för att ge dig en riktigt bra start.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Om dig:
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för barn och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Vi lägger stor vikt vid att du som medarbetare är positiv, har en god samarbetsförmåga, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är kvalitetsmedveten samt har goda kunskaper i svenska språket.

Om rekryteringsprocessen:
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR avdelningen för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut kallar klinikchefen till intervju.

Om sökande med utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover, som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2708
Kontakt
  • Klinikchef: Katarina Reidal, 0700-822324
Facklig företrädare
  • TT: Rumi Enomoto Stignor, 0708-966296
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb