Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om tjänsten
Nu söker vi en kollega till vår logopedimottagning. Du kommer att arbeta med patienter med stroke, traumatisk hjärnskada eller progredierande neurologiska sjukdomar. Arbetet innefattar utredning och behandling av tal-, språk- och sväljsvårigheter inom både öppen- och slutenvård. Vi arbetar med teambaserad vård vilket är ett uppskattat arbetssätt både hos medarbetare och patienter.

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i en stimulerande och omväxlande miljö i ett trevligt arbetsklimat med kollegial handledning, internutbildning samt regelbundna yrkesträffar. Utvecklings- och förbättringsarbete är en viktig del av vår vardag och det ger dig möjlighet att påverka ditt arbete och verksamheten. Vi värdesätter hög grad av samarbetsförmåga, engagemang och initiativtagande.

Tjänsten är ett vikariat och beräknas pågå mellan 2024-09-01 – 2024-12-31.

Om oss på logopedimottagningen
Logopedimottagningen är organiserad under verksamhetsområde Neurologi, rehabilitering och nära vård. Inom mottagningen finns det två team: vuxen och barn. Vårt arbete innefattar bedömning, diagnostisering och behandling av olika svårigheter inom språk, tal, röst och sväljning. De logopediska åtgärderna varierar utifrån patientens behov och vi arbetar mot både öppen- och slutenvård. Logopedin är en del i SÄS Strokeprocess.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad logoped med intresse av att arbeta med förvärvade tal- språk- och sväljsvårigheter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av FUS och neurologopedi. Det är fördelaktigt om du har god kännedom om hög- och lågteknologiska kommunikationshjälmedel. För att trivas hos oss behöver du kunna samarbeta i team. Du behöver även kunna arbeta självständigt, ta initiativ och driva utveckling. Är du flerspråkig är det ett plus.

Välkommen med din ansökan. Vi har löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2635
Kontakt
  • Maria Eriksson, enhetschef, 033–6163192
Facklig företrädare
  • Julia Yli-Hukka, SRAT, 033-6162183
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb