Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 3, Anestesi/Operation Lidköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Verksamhetsområde Anestesi/Operation och IVA/Postop inom SkaS har sjukhusenheter i Lidköping, Skövde och Falköping. Totalt arbetar ca 450 medarbetare inom verksamheten. Alla enheter inom verksamhetsområdet samarbetar tätt tillsammans. Vårt gemensamma mål är att sätta patienten i fokus. Vi arbetar processinriktat och kontinuerligt med uppföljning och verksamhetsutveckling enligt SkaS riktlinjer. Samtliga enheter arbetar tätt tillsammans, både mellan orterna och inom hela SkaS. Vi arbetar inom vårt verksamhetsområde som en helhet, vilket innebär att man som medarbetare ibland bemannar på annan ort inom SkaS för att säkerställa att patienterna får den vård och behandling som vi förväntas ge. Under sommaren koncentreras verksamheten till Skövde, vilket också kan komma att ske vid jul- och nyårsveckorna. 
I Lidköping ligger operation, sterilcentralen och pre- postop under samma enhet. Vi opererar elektiva och subakuta dagkirurgiska och slutenvårdspatienter inom ortopedi, kirurgi och gynekologi. Vi utför även endoskopiska undersökningar samt är behjälpliga på röntgen vid MR-undersökning. Totalt finns 6 operationssalar.

Om tjänsten

Som anestesisjuksköterska arbetar du i team med operationssjuksköterskor, undersköterskor, operatör och anestesiläkare. Möjlighet till rotationstjänst inom verksamhetsområdet finns.
Du kommer att arbeta dagtid Måndag till Fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. 
Du bör ha god samarbetsförmåga, vara lyhörd för teamets behov och förstå din egen del i patientens resa genom operationsvården. Vidare ser vi att du är trygg i din yrkesroll och har en positiv och öppen attityd. Du är flexibel, utvecklingsbenägen samt trivs med att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2510
Kontakt
  • Molina Djup, enhetschef, 0510-85986
  • Johanna Alsterhag, enhetschef, 076-5172231
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-08-26
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb