Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP Specialmottagning

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

BUP Specialmottagning erbjuder ett tryggt och spännande första år som psykolog. Vi är ett team som består av psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, administratörer samt sektionsledare och enhetschef. Vi är en del av den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vi arbetar med främst behandling men även utredning av barn och ungdomar som har tvångssyndrom (OCD), dysmorfofobi (BDD), tics/Tourette, selektiv mutism samt bipolär- och psykossjukdom. Hos oss ges du därför möjligheten till ett varierat och brett PTP-år.

Vad erbjuder vi?

Starta karriären i Västra Götalandsregionen - vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på kvalitetscertifierade arbetsplatser. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program! Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Arbetsuppgifter

Som PTP-psykolog hos oss kommer du successivt att få lära dig arbetet som psykolog. Tjänsten vi erbjuder är forskningsinriktad, vilket innebär att du utöver mottagningens behandlings - och utredningsarbete, kommer att delta i klinikens forskning. Till exempel kommer BUP Specialmottagning from hösten 2024 att delta som en site i en forskningsstudie om internetbaserad KBT-behandling vid BDD, dysmorfyfobi, ledd av Karolinska Sjukhuset. 

Om dig

Vi söker dig som har erlagt psykologexamen, med behörighet att söka PTP och verka inom svensk sjukvård. 

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för barn och ungdomar varje dag. Du tycker att det verkar spännande att vara en del av vår verksamhets alla delar; behandling, utredning och forskning!

Du är nyfiken, engagerad, prestigelös och trivs med att arbeta i team där alla bidrar utifrån sin kompetens för att bedriva och utveckla verksamheten. Du är trygg, vågar fatta beslut och stå för din kliniska bedömning.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2025-08-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2463
Kontakt
  • Specialistpsykolog, Lisa Norlin, lisa.norlin@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Erik Myhrman, 031-3437804
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb