Södra Älvsborgs Sjukhus, VO bild och funktionsmedicin och medicinsk service

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Arbetet hos oss är varierande och utvecklande. Du kommer i första hand arbeta med service och underhåll, akut såväl som förebyggande, av medicinteknisk utrustning och dess system. En stor del av arbetet som medicinteknisk ingenjör är även kopplat till produkters system och andra IT-relaterade uppgifter som mjukvaruuppgraderingar, certifikathanteringar, server- & nätverkslösningar varför IT-kompetens också är en viktig del i arbetet.

I arbetet ingår också rådgivning, utbildning och medverkan vid inköp av medicinteknisk utrustning.

I din roll som medicinteknisk ingenjör hos oss tillhör du en servicefunktion vilket ställer höga krav på din kommunikationsförmåga. Samarbete med personal i vården, leverantörer men även andra enheter inom Västra Götalandsregionen kommer vara en del av din vardag. För att passa i rollen ska du trivas med att delta och vara drivande inom olika projekt.

IT är en viktig del av ditt jobb, som medicinteknisk ingenjör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med utrustning som i hög grad är uppkopplade mot olika system. Du kommer utifrån ansvarsområden få möjlighet att utvecklas inom teknik och dess koppling till fysiologi, diagnostik och behandling samt de olika regelverk som styr vår verksamhet. Din uppgift är att verka som en bro mellan tekniken och vården.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i en meningsfull verksamhet med möjlighet att utvecklas genom att bredda din kunskap eller specialisera dig. Du får också vara med och utveckla vården ur ett medicintekniskt perspektiv.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör inom medicinteknik/elektronik/data eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Inom medicinsk teknik ser vi en ökning av antalet uppkopplade utrustningar och mer komplexa system, varför det är meriterande om du har erfarenhet av området IT och medicintekniska system. Vidare ser vi gärna att du har arbetat som medicinteknisk ingenjör och har erfarenhet eller intresse av bildgivande system.
Körkort för bil är ett krav eftersom resor ingår i arbetet samt engelska då all teknisk dokumentation är på engelska.

En förutsättning för arbetet är att du är ansvarsfull och serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du bör också kunna uttrycka dig tydligt på svenska i både tal och skrift, då kravet på en tydlig kommunikation är stort ur ett patientsäkerhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan. Vi har löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga utbildningsbevis i din ansökan.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2368
Kontakt
  • Åsa Nyfeldt, enhetschef, 076-1497304
Facklig företrädare
  • Daniel Wallman, Sveriges ingenjörer, 033-6162988
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb