Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri, BUP mottagning Skene

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vill du vara med och ta barn- och ungdomspsykiatrin in i framtiden? Inom verksamhetsområde psykiatri på SÄS genomförs en omställning av vården för att på ett bättre sätt kunna möta våra invånares behov.

Det finns tre allmänpsykiatriska BUP mottagningar inom SÄS, Skene, Borås och Alingsås. Vi har ett nära samarbete för att kunna erbjuda en god evidensbaserad vård utan köer och en utvecklande och bra arbetsmiljö för medarbetarna. Detta kan till exempel innebära att visst vårdutbud sker gemensamt i digitalform, gruppverksamhet eller specialiserad behandling. Vi arbetar aktivt med att förbättra våra flöden och utveckla en stegvis vård. Vi förhåller oss till givna medicinska riktlinjer men vågar ändå tänka nytt!

I regionen pågår också en utveckling av barn- och ungdomspsykiatrin och vi finns med som en del av det.

Om vår lediga tjänst
Du kommer att arbeta i team bestående av läkare, sjuksköterska, psykologer, socionomer och sekreterare. Arbetsuppgifter på mottagningen är bedömningssamtal, utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer.

Tjänsten utgår från Skene och du kommer ha samarbete med mottagningen i Borås. Det finns goda pendlingsmöjligheter till både Skene och Borås från Göteborg och Varberg.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och stimulerande arbete på dagtid i trivsam miljö och tillsammans med engagerade arbetskamrater. Mottagningens medarbetare har en hög kompetens som både ska bevaras och vidareutvecklas, därför finns det en mycket generös inställning till vidareutbildning/utveckling för alla våra medarbetare. Vi erbjuder även handledning till alla medarbetare.

Om oss
Vi på mottagningen eftersträvar en god arbetsmiljö där medarbetarna kan känna arbetsglädje. Vi har högt i tak, nära till skratt och värnar om varandras hälsa och mående. Vi ser sambandet mellan medarbetarnas mående och möjligheten för oss att erbjuda våra patienter god vård. Vi arbetar aktivt med att utveckla våra arbetsmetoder och utvecklingsarbetet på mottagningen är ett gemensamt ansvar. Vi har ett medicinskt-, kognitivt-, systemteoretiskt- och psykodynamiskt perspektiv i behandlingsarbetet och arbetar med barnet/ ungdomen, dess familj och nätverket.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du har intresse för att möta barn, ungdomar och deras familjer tillsammans med kollegor både från somatiken och psykiatrin. Du får gärna har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, det är viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1843
Kontakt
  • Nina Brag, vårdenhetschef, 072-5169425
Facklig företrädare
  • Marie Olausson, Sveriges Psykologförbund, 033-6164924
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-06-05

Tillbaka till lediga jobb