Västtrafik, Leverans, Kundservice

Västtrafik, Leverans, Kundservice

Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Vi söker 1 medarbetare till vår utredningsavdelning på kundservice, med start omgående.  

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen.

Rollen

Västtrafiks avdelning för kundservice-utredning består av ca 20 medarbetare. Vårt uppdrag är att förbättra och utveckla kundinformationen och dialogen med både befintliga och potentiella kunder.

Rollen på kundservice-utredning innebär att hantera och utreda ärenden som inkommer från kundservice 1:a linje och utreda överklagan kopplat till tilläggsavgifter. I arbetsuppgifterna ingår att handlägga mer komplicerade ärenden och att samordna information från, och till, externa parter som till exempel trafikföretag och biljettkontroll.

Västtrafik som arbetsplats

Vi är många som jobbar på Västtrafik, med olika bakgrund och kompetens. Gemensamt har vi ett stort engagemang och en gemensam vision, en framtid där hållbart resande är en norm. Det händer alltid mycket hos oss. Vi växer och utvecklas i samklang med vad våra resenärer och samhället kräver av oss. Vi är vakna och nyfikna och i ständig förändring. Samtidigt har vi en arbetsplats med möjlighet till utveckling och fördjupning som erbjuder trygghet, stabilitet och goda förmåner.  

Vem är du?

Vi söker dig som har en hög känsla för service, ett lösningsorienterat förhållningssätt och förstår värdet av en hög kundnöjdhet.

För att lyckas i rollen krävs att du är en duktig utredare och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift i svenska språket. Du har ett strukturerat arbetssätt och är självgående och kan ta egna beslut. Du gillar att samarbeta och att bidra till helheten.

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning inom kommunikation, humaniora eller samhällsvetenskap alternativt motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat som handläggare eller i en serviceroll samt har god datorvana och har lätt för att lära dig nya system. Har du dessutom arbetslivserfarenhet från kundservice och hantering av fodringar eller liknande verksamhet ser vi det som meriterande.

Villkor

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Vi möjliggör ett flexibelt arbetsliv.

Tjänsterna är ett vikariat på heltid i 11 månader. Schemalagd arbetstid, måndag– fredag med inslag av helgarbete.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Josefin Schönemann via e-mail josefin.schonemann@vasttrafik.se.

Vi ser fram emot din ansökan senast 2024-04-19.  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-02-28
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1750
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-04-19

Tillbaka till lediga jobb