Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 7

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Operation 7 är en mindre, personlig enhet, på det stora universitetsjukhuset Sahlgrenska. Vi har en varierande verksamhet med patienter i alla åldrar. Vi opererar både elektiva och akuta patienter i vårt dagliga operationsprogram. På vår enhet arbetar vi med högspecialiserad vård och bedriver läns- regions och rikssjukvård med inriktning på tumörkirurgi, näskirurgi, titankirurgi, öronkirurgi inklusive cochleära implantat och avancerad scopiverksamhet. Vi utför även käkkirurgi på vår enhet och har ett samarbete med plastikoperation kring de patienter som behöver det.  

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en intressant dagtidsstjänst, då verksamheten är förlagd dagtid måndag till fredag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom kurser och eget ansvarsområde. Din introduktion kommer vara individuellt anpassad och fortlöper under ungefär åtta veckor, beroende på tidigare erfarenhet. Som nyanställd har du två utsedda handledare och tillsammans arbetar ni efter introduktionsplanen. Ni har regelbunden uppföljning och avstämning för att du ska känna dig trygg och trivas på din nya arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska hos oss får du variation i arbetet, då vår verksamhet omfattar allt från korta ingrepp till heldagsoperationer i samarbete med flera operationsteam. I vårt dagliga operationsprogram opererar vi patienter som ingår i dagkirurgisk verksamhet,  slutenvård och akutverksamhet. Vi har ett nära samarbete med käkkirurgin och även plastikkirurgin kring de patienter som behöver vård från flera specialiteter.

Som instruktör hos oss har du bland annat ansvar för avdelningens introduktion av nyanställda, identifiera avdelningens fortbildningsbehov, planera utbildningar för olika yrkeskategorier, ingå i kvalitetsutveckling på avdelningen, arbeta med PM och rutiner, information och hantering av vår hemsida med mera. Instruktörsdelen av tjänsten är tänkt till 40 % av en heltid, men det är förhandlingsbart.

Vill du vara med och utvecklas med oss i vår verksamhet har du hittat rätt - välkommen och sök dig till oss på Operation 7!

Om dig

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård som gillar att arbeta i team, tycker om att arbeta flexibelt med varierade arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor vill du vara med och skapa den bästa vården för patienten och den bästa arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1563
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Susann Pavel, 0722-448111
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Karin Lundgren , 031-3428330
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb