Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Avdelning 15 och 28

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Är du legitimerad sjuksköterska och söker en ny utmaning, eller har du nyligen tagit din sjuksköterskeexamen? Ortopeden Sahlgrenska kan erbjuda dig som sjuksköterska en fantastisk arbetsplats där du kan utvecklas professionellt oavsett vart du befinner dig i din karriär!

Ortopeden Sahlgrenska består av en 7-dygns vårdavdelning, dagvård samt Ortopedmottagningen som är öppen måndag till fredag. Patienterna inom verksamheten är huvudsakligen vuxna som genomgår planerad ortopedisk rygg- och tumörkirurgi, men vi vårdar även barn och bedriver akutverksamhet vilket innebär att det är stor variation i arbetsuppgifter. Hos oss får du ett utvecklande, roligt och självständigt arbete som sjuksköterska! Du arbetar med pre- och postoperativ omvårdnad i ett tvärprofessionellt team. Patientnära omvårdnad varieras med administrativa arbetsuppgifter i ett tätt samarbete med undersköterskor, fysioterapeuter och läkare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ortopeden Sahlgrenska kan erbjuda dig en arbetsplats där livslångt lärande och en hållbar arbetsmiljö står i fokus. Vi tror att om du som sjuksköterska får rätt förutsättningar och trivs på arbetet så kommer du bidra till god och säker vård för våra patienter och bidra till en god arbetsmiljö. Vi arbetar för ett välkomnande klimat och vill att det ska kännas bra för dig som är ny. Kompetensutveckling är något vi värdesätter högt på avdelningen och har därför kontinuerliga utbildningar och föreläsningar från olika yrkeskategorier. Avdelningen, som är nyrenoverad, ligger på våning 8 Blå Stråket 5.

Vi kan erbjuda dig

  • 4 veckors introduktion och mentorskap
  • dag/kväll/helg-tjänstgöring på vårdavdelningen
  • storhelgsschema
  • karriärutveckling och kontinuerlig kompetensutveckling
  • individuell lönesättning
  • ett öppet accepterande klimat
  • utbildningsbefattning (betald utbildning på arbetstid)

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande för tjänsten är tidigare arbetslivserfarenhet som sjuksköterska, specialistutbildning med inriktning mot kirurgi, ortopedi eller barn samt handledarutbildning.

Vi tror att du är trygg i dig själv och trivs med att ingå i ett team där arbetsglädje, ett gott samarbete och omtanke om varandra är viktigt. Du uppskattar tydliga rutiner men vet också när du behöver fråga eller be om råd. Ibland uppkommer oplanerade situationer och då kan du anpassa dig efter det, fokusera på rätt saker och göra omprioriteringar i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du komma och träffa oss och se vår fina arbetsplats kan du boka in ett besök med vårdenhetschef Annie Nevelius. Du kanske vill hospitera en förmiddag?

Vi kommer intervjua och anställa under annonseringstiden, så tveka inte på att söka tjänsten redan idag om du är nyfiken på ortopedi!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1554
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Annie Nevelius, 070-0825784
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hanson, 072-1470471
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb