Sjukhusen i väster, Medicinavdelning 4, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Detta blir din nya arbetsplats
Avdelning 4 öppnade hösten 2022 nya slutenvårdsplatser med inriktning mot internmedicin. Vi arbetar för närvarande med uppstart av en dagtidsmodul för utredning av patienter som ej har behov av att övernatta på vårdavdelningen, vi undersöker också möjligheten att utöka till fler observationsplatser.

På medicin arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi är alla delaktiga i den personcentrerade vården – tillsammans skapar vi värde för våra patienter. Arbetet på avdelningen är kunskapsintensivt, utvecklande och spännande. Vi arbetar teambaserat och med personcentrerad vård.

När du börjar resan på Avdelning 4 tillsammans med oss erbjuds du att jobba i våra nya, fräscha och anpassade lokaler. Patienterna som vårdas här har enkelrum med egen toalett och dusch. Varje team är stationerade vid en egen teamstation med tillhörande rondrum. Avdelningen har 28 patientrum och vi har för närvarande öppet 16 vårdplatser för dygnet runt vård.

Om dig
Vi söker dig som gillar att arbeta med personcentrerad vård, motiveras av förbättringsarbete samt skapar och utvecklar vår avdelning och våra arbetssätt. Du ska vara bra på att samarbeta med andra och vilja vara med i vårt härliga gäng där vi tillsammans driver verksamheten framåt.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska och det är starkt meriterande om du har erfarenhet från medicinavdelning sedan tidigare.

För oss är det viktigt att du drivs av att vara med och utveckla vården med patienten i centrum, liksom att aktivt dela med dig av din kunskap till kollegor och lika nyfiket ta del av kollegornas kompetens.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds hos oss ett arbete som är omväxlande och roligt i toppmodern arbetsmiljö samt med gott stöd av arbetskamrater och ett närvarande ledarskap.

Vi satsar på utbildningar och har varje vecka föreläsningar för personalen. Vi har även individuella utbildningsplaner där vi kartlägger just ditt behov av vidare kunskaper. Vi lägger stor vikt vid lärande i det dagliga arbetet. Längden på introduktion bedöms utifrån din individuella kompetens, för att du ska få en så god start som möjligt.

Välkommen till ett glatt och utvecklingsinriktat gäng!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/996
Kontakt
  • Anna Ågren, enhetschef, 0722-047790
  • Charlotta Karlsson, enhetschef, 0702-2042972
Facklig företrädare
  • Anki Kristoffersson, Kommunal, 0765-368075
Publicerat 2024-02-21
Sista ansökningsdag 2024-03-20

Tillbaka till lediga jobb