Närhälsan Solhem rehabmottagning Borås

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Vill du ha ett intressant och omväxlande arbete i vårt neurovårdteam är du välkommen till oss.

Om oss

Närhälsan Solhem rehabmottagning är beläget i anrika lokaler på Solhem i Borås. Mottagningen har ett nära samarbete med flera närliggande vårdcentraler i området. På mottagningen arbetar 27 medarbetare såsom fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder och koordinator. Du erbjuds en stimulerande arbetsplats med roliga kollegor och ett engagerat och modernt ledarskap. Verksamheten är inriktad mot utveckling och bedrivs inom ramen för Vårdval.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: Fördelar och förmåner

Följ oss på Instagram: Länk till Instagram

Om arbetet

I vårt neurovårdsteam ingår två arbetsterapeuter, tre fysioterapeuter och två logopeder, i dagsläget. Målgruppen är patienter som är ny- eller återinsjuknade i stroke samt patienter med annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom som bedöms vara i behov av rehabilitering med neurovårdteamets specifika kompetens. Målsättningen är bland annat att erbjuda en obruten vårdkedja efter sjukhusvistelse. 

I teamet arbetar du i nära samarbete med övriga teammedlemmar med konsultation och behandling av patienter, både individuellt och i grupp, på mottagningen, via hembesök samt digitala besök. Teamet bedriver kontinuerligt utvecklingsarbete för att skapa de bästa förutsättningarna för denna patientgrupp.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad logoped med minst ett års klinisk erfarenhet av patienter med neurologiska skada eller kognitiva funktionsnedsättningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom Vårdval Rehab.

Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom neurologi/neurologopedi/neuropsykologi inom det neurologopediska fältet eller övriga utbildningar inom neurologi/neurologopedi, t.ex. LSVT är meriterande. Logopedisk behandling hos oss utförs såväl individuellt som i grupp och vi ser därför gärna att du har erfarenhet av båda dessa arbetssätt. Har du arbetat med intensivträning, enskilt eller i grupp, är även detta en merit.

Du ska vara engagerad och ha god förmåga att samarbeta i team, men även självständigt. Gott bemötande och serviceanda är en självklarhet. Vi söker dig som vill vara med att utveckla verksamheten och teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som initiativtagande, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt med intresse att möta människor.

Övrigt

resor i tjänsten förekommer. 

Intervjuer planeras att hållas löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/846
Kontakt
  • Mia Börjesson, Enhetschef, 0722049127
Facklig företrädare
  • Helena Svanberg Knight, SACO, helena.svanberg.knight@vgregion.se
Publicerat 2024-02-14
Sista ansökningsdag 2024-02-28

Tillbaka till lediga jobb