Sjukhusen i väster, Ortopedimottagning Frölunda specialistsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus ersätter Frölunda specialistsjukhus vid årsskiftet 2023/2024. Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. För att möjliggöra vård med hög kvalitet, med patienten i fokus, kommer Högsbo närsjukhus att vara ett så kallat smart sjukhus, där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd. På sjukhuset finns specialistcentrum och dagkirurgiska centrum samt operation, mottagning och resurser för bild- och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Beskrivning
Nu söker vi kollega/kollegor till vårt team! Vill ni vara med och utveckla vår mottagning och planera inför vår flytt till nybyggda Högsbo närsjukhus 2023-2024? Det nya närsjukhuset kommer att bestå av specialistcentrum och dagkirurgiskt centrum med mottagning, operation, pre-postenhet, radiologi och provtagning. Det nya sjukhuset byggs som ett så kallat smart sjukhus, som baseras på nya arbetssätt och arbetsformer för nära vård, i kombination med framtidens IT-stöd.

Ortopedimottagningen bedriver dagkirurgisk verksamhet på mottagning och operation f a inom hand, fot, knä och axel. Vi är ett gott gäng med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare som samarbetar tätt för att få ett effektivt flöde, hög kvalitet och tillgänglighet för patienterna. Vi börjar nu att utöka vårt team inför flytten till Högsbo och ser fram mot att få dig som kollega som tycker om att arbeta i en arbetsmiljö med humor, samarbete, kvalitet och utveckling.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska vid Ortopedimottagningen ingår du i team med kunniga och engagerade medarbetare. Hos oss arbetar du självständigt med bl a telefonrådgivning, mottagningsarbete, assistans vid polikliniska operationer och sköterskemottagning, i nära samarbete med övriga kollegor.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från mottagningsverksamhet, gärna Ortopedimottagning. Då du kommer att arbeta med många olika professioner så ser vi att du har lätt för samarbete och är tydlig i din kommunikation. Du är flexibel, gillar utmaningar och kan driva förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag med möjlighet att arbeta hemifrån efter överenskommelse med arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västra Frölunda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5959
Kontakt
  • Gunilla Andersson, vårdenhetschef , 0700-823547
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Alingsås, , vardforbundet.alingsåslasarett@vgregion.se
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb