Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Vårdadministrativt centrum

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Tycker du det är roligt att skriva ut diktat med bred terminologi? Trivs du i en föränderlig miljö där utveckling är i fokus? Då är den här arbetsplatsen helt rätt för dig!

Hos oss på Vårdadministrativt centrum (VAC1 och VAC3) arbetar cirka 45 medicinska sekreterare för akutmottagningarna på Sahlgrenska, Mölndals och Östra sjukhuset, Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus samt gynakuten. Vi tillämpar till viss del distansarbete samt arbete på plats på Sahlgrenskas akutmottagning eller på vårt kontor i Mölndal. Vi är ett härligt team som tillsammans arbetar mot tydliga mål och vi har alltid förbättringsarbete på gång som är en självklar och naturlig del i vårt arbete. Vi månar om bra rutiner och en trivsam arbetsplats med hög delaktighet, positivt arbetsklimat och en tydlig vi-känsla. Vi har implementerat en karriärutvecklingsmodell för medicinska sekreterare med tydlig möjlighet till utveckling.

Vi erbjuder två tjänster för tillsvidareanställning och ett vikariat.

Arbetsuppgifter

Du kommer skriva ut diktat för våra akutmottagningar, Östra, Sahlgrenska, Mölndal, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus samt gynakuten. Diktaten kan vara besöksanteckningar med patientklassificering, brev, intyg och remisser. En del diktat är även anteckningar för slutenvården som till exempel inläggningar och slutanteckningar.

Vi arbetar en del på distans och använder därför Teams när vi kommunicerar och hjälper varandra. Arbetet på Sahlgrenskas akutmottagning innebär, utöver utskrifter av journaler, även att delta på traumalarm med realtidsdokumentation. Vi erbjuder dig ett 10-veckors rullande ISP schema.

Om dig

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning. Har du dessutom erfarenhet av Melior, MedSpeech, Elvis och sjukvård är det meriterande. 

Vi är intresserade av dig som har stor känsla för service och är ansvarstagande. Din noggrannhet och förmåga att se till helheten är viktig för oss.  Du är duktig på och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är bra på att prioritera, är flexibel i ditt tankesätt och i praktiken. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap, gott bemötande och arbetsglädje, som bland annat skapas av kollegor som sprider positiv energi. Det ska prägla hela vår enhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5810
Kontakt
  • Yvonne Lundberg, enhetschef, 0762758640
Facklig företrädare
  • Sofie Nord, Vision, 0700825908
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb