Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 15 och 28

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Är du legitimerad sjuksköterska och söker en ny utmaning, eller har du nyligen tagit din sjuksköterskeexamen? Ortopeden Sahlgrenska kan erbjuda dig som sjuksköterska en fantastisk arbetsplats där du kan utvecklas professionellt oavsett vart du befinner dig i din karriär!

Arbetet som sjuksköterska inom ortopedi är varierande och stimulerande. Du arbetar med pre- och postoperativ omvårdnad i ett tvärprofessionellt team. Patientnära omvårdnad varieras med administrativa arbetsuppgifter i ett tätt samarbete med undersköterskor, fysioterapeuter och läkare. Du kommer att kunna tillämpa dina kommunikativa förmågor och du har stor autonomi för ditt arbete inom ramen för arbetstiden.

Ortopeden består av en 7-dygns vårdavdelning, dagvård samt Ortopedmottagningen som är öppen mån-fre. Patienterna inom verksamheten är huvudsakligen vuxna som genomgår planerad ortopedisk rygg- och tumörkirurgi, men vi vårdar även barn och har akutverksamhet. Avdelningen ligger på våning 8 Blå Stråket 5, är fräsch och nyrenoverad med ett mysigt personalrum.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ortopeden Sahlgrenska kan erbjuda dig en arbetsplats där livslångt lärande och en hållbar arbetsmiljö står i fokus. Vi tror att om du som sjuksköterska får rätt förutsättningar och trivs på arbetet så kommer du bidra till god och säker vård för våra patienter och bidra till en god arbetsmiljö. Vi har en stor mångfald i personalgruppen, vilket är vår styrka. Vi arbetar för ett välkomnande klimat och vill att det ska kännas bra för dig som är ny.

Vi kan erbjuda dig:
4 veckors introduktion och mentorskap. Dag/kväll/helg-tjänstgöring på vårdavdelningen. Storhelgsschema. Karriärutveckling och kontinuerlig kompetensutveckling. Löneförhandling med individuell lönesättning. Ett öppet accepterande klimat. Utbildningsbefattning (betald utbildning på arbetstid). Möjligheter att bidra till forskning, utbildning av studenter och nya medarbetare.

Kvalifikationer Krav:

Du ska vara legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

Tidigare arbetslivserfarenhet som sjuksköterska Specialistutbildning med inriktning mot kirurgi, ortopedi eller barn. Handledarutbildning.

Vi tror att du är trygg i dig själv och trivs med att ingå i ett team där arbetsglädje, ett gott samarbete och omtanke om varandra är viktigt. Du uppskattar tydliga rutiner men vet också när du behöver fråga eller be om råd. Ibland uppkommer oplanerade situationer och då kan du anpassa dig efter det, fokusera på rätt saker och göra omprioriteringar i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du komma och träffa oss och se vår fina arbetsplats kan du boka in ett besök med vårdenhetschef Louise Freytag. Du kanske vill hospitera en förmiddag?

Vi kommer intervjua och anställa under annonseringstiden, så tveka inte på att söka tjänst redan idag om du är nyfiken på ortopedi!

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01 eller senare enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4864
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Louise Freytag, 076-1388323
Facklig företrädare
  • Magnus Hanson, 072-1470471
Publicerat 2023-07-12
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb