Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativ enhet kvinnosjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en av nordens största förlossningskliniker med verksamhet på Östra Sjukhuset. Här erbjuds vård under graviditet, förlossning och den närmaste tiden efter förlossningen. Utöver förlossnings- och BB-enhet finns det även en öppenvårdsenhet där det bedrivs specialmödravård, rutin- och specialultraljud, BB-mottagning för föräldrar med sitt nyfödda barn m.m. Under 2022 föddes det ca 8 900 barn hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Vi arbetar i en positiv verksamhet med fokus på livets början. I vår administrativa enhet är vi sammanlagt cirka 25 medicinska sekreterare och administratörer som känner stor trivsel och har en bra teamkänsla. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar, rutinmöten samt en trivselgrupp. Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 2000 kr/år. 

Längtar du efter nya spännande utmaningar där du som medicinsk sekreterare kommer ha en viktig roll är du välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Hur ser din arbetsdag som medicinsk sekreterare på BB-mottagningen ut?

Du arbetar tillsammans med barnmorskor och undersköterskor på BB-mottagningen, Amningsmottagningen och Auroramottagningen (mottagning för förlossningsrädda).

BB-mottagningen är till för nyblivna föräldrar och deras nyfödda barn. Där följs nyblivna föräldrar och deras nyfödda barn upp. Din uppgift blir att avlasta vårdpersonalen med administrativa uppgifter. Du blir även handledare för vårt system Elvis vilket innebär att du kommer att handleda personal samt beskriva och rapportera förändringsbehov till systemadministratör och lägga tidböcker. I vårt uppdrag ingår även att handleda studenter.

Vår enhet deltar ständigt i utvecklingsarbete för att förbättra vårt arbete och för att ge våra patienter bästa tänkbara vårdupplevelse.

Om dig

Vi säker dig som har vårddokumentationsutbildning. Tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket. Vi sätter stort värde på att du har ett gott bemötande och positivt tänkande, bra samarbetsförmåga och är noggrann.

Egna uppdrag efter intresse och fallenhet kan bli aktuellt i vår utvecklingsgrupp. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Start i augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4266
Kontakt
  • Sandra Khatumba, Enhetschef, 031-3435731
  • Maria Jacobsson, Sektionsledare, 031-3435905
Facklig företrädare
  • Anna Ödebrink, Vision, 031-3436435
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb