Södra Älvsborgs sjukhus, VO hud, infektion, vårdhygien och ögon

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Är du intresserad av att arbeta med teknisk apparatur i vården? Vill du ha ett varierande och omväxlande arbete där du har möjlighet att utvecklas i en lärande verksamhet med god gemenskap? Då är ögonverksamheten verkligen något för dig! Välkommen att läsa vidare vad vår intressanta tjänst innebär.

Om vår lediga tjänst
Vi erbjuder en tjänst som sjuksköterska till vår ögonverksamhet. Arbetet hos oss är omväxlande med arbete på mottagningen och ögonoperation. Den kliniska verksamheten på operation består till stor del av kataraktoperationer och injektionsbehandlingar men även trycksänkande operationer och plastikkirurgiska ingrepp. På ögonmottagningen arbetar du med olika arbetsuppgifter bland annat förberedelse till läkare, egna mottagningsbesök och telefonrådgivning. Även andra arbetsuppgifter som sjuksköterska kan förekomma. Hos oss kommer du möta patienter med olika sjukdomar och i alla åldrar.

Vi erbjuder dig ett arbete med personliga utvecklingsmöjligheter och en vidareutveckling av uppgiftsväxlingar inom området.

I denna tjänst kommer du att arbeta dagtid.

Om oss
Ögonverksamheten finns i Borås, Alingsås och Skene. Hos oss arbetar ögon-, operations- och allmänsjuksköterskor, optiker, ortoptister, undersköterskor, medicinska sekreterare, administrativ personal och läkare. Totalt är vi runt 80 medarbetare. Vi arbetar med bl a barnoftalmologi, medicinsk retina, glaukom och operation.

Vi erbjuder dig
• Möjlighet att arbeta tvärprofessionellt i ett härligt gäng.
• Kompetensutveckling och utbildningar utifrån dina och verksamhetens behov.
• En trygg och säker introduktion/bredvidgång.
• Att vara en i gänget på SÄS största öppenvårdsmottagning.
• Få möjlighet att arbeta nära verksamheten i det lilla formatet på vår mottagning i idylliska Alingsås samt på vår fina mottagning i Skene.
• Eftersom tjänsten innebär dagtid så har du bra tillgång till fritid på kvällar, helger och röda dagar.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vana från ögonsjukvård eller har specialistutbildning inom ögonsjukvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förväntar oss att du är flexibel och kan hantera variation både i arbetsuppgifter och i arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta med andra och en förmåga att på ett positivt sätt få arbetet att flyta. Du har också en social förmåga vilket för oss innebär att du tycker om och har lätt för att möta kollegor och patienter.

Övrigt
Bifoga kopia på giltig yrkeslegitimation och eventuellt kopia på utbildningsbevis för din specialistutbildning i din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3987
Kontakt
  • Ewa Törnvall Hedlund, vårdenhetschef, 033-6163932
  • Maria Carlström, vårdenhetschef , 033-6161155
Facklig företrädare
  • Marie Larsson, Vårdförbundet, 033-6161179
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb