Fastighet, stöd och service, Område ProjektProjektledare - underhållssamordnare
Förvaltningen för Fastighet Stöd och Service ansvarar för Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vgregion.se

Område projekt genomför ny- och ombyggnationer i Västra Götalandsregionens lokaler. Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, upphandling, projektering och genomförande.

Vi erbjuder dig att få arbeta med stimulerande och utmanade projekt där samhällsnyttan är i fokus. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga funktioner i vår organisation och med våra kunder. Hos oss får du möjlighet till individuell utveckling och ett öppet arbetsklimat.

Som Projekt- och underhållssamordnare inom projektenheten i Göteborg arbetar du med och driver projekt inom Västra Götalandsregionens fastighetsbestånd. Fokus för rollen kommer vara Sjukhusen i Väster och Västra Götalandsregionens samhällsfastigheter.

I din roll som Projekt- och underhållssamordnare (PU-samordnare) ansvarar du för att sammanställa det årliga behovet av planerat underhåll och återinvesteringar. Du sammanställer beslutade investeringar och driver dialogen med fastighetsteamen gällande prioriteringar av dessa. Vidare beslutar du om underhållet ska genomföras med interna alternativt externa resurser. I rollen ingår också att själv projektleda olika typer av projekt.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har tidigare erfarenhet från en samordnande roll och goda erfarenheter från att verka i byggprocessen.

Du medverkar till att utveckla ett långsiktigt planerat underhåll med upphandlade hjälpmedel genom att ansvara för en rad olika delar såsom: budget, bokslut, resultatuppföljningar, avstämningar, delårsbokslut och analyser av genomförda projekt.

Vem vi tänker att du är:
Utbildad högskoleingenjör inom bygg, yrkeshögskola inom området alternativt annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig.  Du är van och trivs med att självständigt driva projekt och har erfarenhet av budgetansvar, ekonomisk styrning och uppföljning.

För att trivas i rollen tänker vi att du trivs med mycket ansvar och förstår vikten av att alltid ha med dig helhetsperspektivet. Du är handlingskraftig och har ett systematiskt arbetssätt med god förmåga att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har ett inflytande och en stabilitet som främjar en förtroendeskapande miljö. Du besitter en god förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt.

Placering
Rollen är placerad i Regionens Hus i Göteborg. Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi kollektivtrafik vid resande.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.
Varmt välkommen med din ansökan senast 7 juni.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till vår verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3871
Kontakt
  • Björn Ekbom Projektchef, 0737-039660
Facklig företrädare
  • Iowan Hedendahl Sverigens ingenjörer:, 0722-056401
  • Jonna Olsson VISION, 072-2167133
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb