Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin, Geriatrik och Akutmott. Östra

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Mottagningen utreder, behandlar och följer patienter med sjukdomar i mag-tarmkanalen eller levern. På mottagningen arbetar sjuksköterskor och läkare prestigelöst tillsammans med patienten i fokus och samarbetet med andra mottagningar är tätt. Vi söker nu en ny kollega till vårt team.

Vad erbjuder vi dig?

Kompetensutveckling är en naturlig del av vår verksamhetsutveckling och står alltid på agendan. Du får arbeta i en verksamhet med både bredd och spets och vi sätter stort värde på personlig utveckling. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas och utveckla.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för att hjälpa patienter med mag-tarm-leversjukdom och vill vara en del i att fortsätta utveckla vår verksamhet. Som sjuksköterska på mottagningen består arbetsuppgifterna huvudsakligen av administrering av läkemedelsbehandlingar, rådgivning samt planering och uppföljning av patientens behandling. Vi söker särskilt dig som har en optimistisk inställning till vårdens utmaningar. Du är van att strukturera och är orädd inför att ta eget ansvar. Du har en god förmåga att arbeta i team för att ge patienten bästa möjliga vård.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av mag-tarm-leversjukdomar och/eller mottagningsarbete är meriterande. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett flexibelt och positivt synsätt är en förutsättning för tjänsten, tillsammans med en väl utvecklad förmåga att samarbeta. Du är flexibel, har förmåga att ändra din planering och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3672
Kontakt
  • Enhetschef, Linnea Svensson, 031-3436280
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustav Ahlqvist, 0722-074188
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb