Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Mölndal, Operation 3 Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

På Operation 3 Mölndal bedrivs specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet måndag till fredag. Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet samt en vårdenhet för pre- och postoperativ vård.

Vi erbjuder en bred verksamhet med möjlighet till specialisering. Vi utför operationer inom ortopedi (artro och trauma), fotkirurgi, ÖNH, allmänkirurgi, käkkirurgi plus att vi har ett samarbete med folktandvården.

Vi opererar både vuxna och barn från 10 kg.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Operation 3 arbetar vi i team med ett högt patientflöde och korta bytestider. För att kunna uppnå ett bra flöde är vårt mål att vara 1,5 team/sal. Du får en god och individuellt anpassad introduktion och har alltid stöd av erfarna kollegor. Det finns möjlighet till specialisering, utbildning och utveckling.

Vi arbetar måndag till fredag, man är ledig alla röda dagar samt vissa klämdagar. På sommaren stänger verksamheten under ett visst antal veckor.

Arbetsuppgifter

Som sektionsledare på Operation 3 ansvarar du för den dagliga driften med operationsprogram, bemanning och placering av personal, schemafrågor samt lösa akuta luckor. Tillsammans med VEC är du delaktig i APT, avdelningsmöten och utbildningar. Du är delaktig i introduktionen av nya medarbetare. Du arbetar 50% kliniskt och 50% som sektionsledare. Rollen delas med ytterligare sektionsledare. Du kommer också ha ett nära samarbete med sektionsledare på UVA/dagvård. Du ingår i avdelningens lilla ledningsgrupp tillsammans med övriga sektionsledare, avdelningslärare och VEC. 

Om dig

 Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Du bör ha några års erfarenhet. Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande.

Du är bra på att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Vi ser också att du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett öppet, tillåtande och trivsamt arbetsklimat. Du får gärna vara kreativ, strukturerad, har förmåga att tänka nytt och kan förmedla förslag och nya idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3394
Kontakt
  • Johanna Hallqvist, Vårdenhetschef, 072-1681138
Facklig företrädare
  • Nina Nilsson, Vårdförbundet , 031-3431143
Publicerat 2023-04-27
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb