Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Förändrade arbetssätt inom slutenvård
SÄS befinner sig i omställning vilket bland annat innebär att arbetssätt förändras och effektiviseras. Detta sker samtidigt som vi inte äventyrar kvalitet och patientsäkerhet. I linje med detta arbete söker vi nu personal som kan vara med att driva och utveckla vårt förändringsarbete.

Om tjänsten
Vi söker nu en fysioterapeut på heltid. Fysioterapeutens tänkta roll i förändringsprocessen utgår både från direkt patientarbete med bedömning och behandling men också arbetsledande och handledande arbetssätt. Fysioterapeuten kommer att arbeta nära fysioterapiassistenter och övrig personal i team där fysioterapeuten är den som leder arbetet. Tjänsten kräver vana och trygghet i neurologiska bedömningar, vana av att arbeta självständigt samt att leda andra.

Om oss
Verksamhetsområde neurologi, rehabilitering och nära vård består av alla professioner inom såväl medicin som paramedicin. Arbetet inom verksamhetsområdet genomsyras av kvalitets- och patientsäkerhetstänkande och vi arbetar med ständiga förbättringar för vård i toppklass.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som har erfarenhet inom rehabilitering. Vidare vill vi också att du har erfarenhet av att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka där våra medarbetares olikheter berikar och bidrar till utveckling.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3234
Kontakt
  • Lars Björk, enhetschef, 033-6161432
Facklig företrädare
  • Abdolghafour Vazae, Fysioterapeuterna, 073-6636889
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb