Närhälsan Tranemo rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Tranemo rehabmottagning är en välfungerande mottagning där du kommer att bli en del av ett kompetent team med fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter. Tillsammans arbetar vi för att våra patienter ska få ett mer aktivt och rörligt liv.

Verksamheten drivs i Vårdval rehab och vårt arbete sker i Närhälsans anda av omtänksamhet, pålitlighet och nytänkande. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att alla bidrar till trivseln på arbetsplatsen. Vi ger dig ett stimulerande arbete med kompetenta och roliga kollegor och som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig. Vi ger dig ett engagerat och modernt ledarskap samt mycket bra utvecklingsmöjligheter utefter din individuella kompetensutvecklingsplan. 

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan:
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är bedömning, behandling, träning samt hjälpmedelsutprovning. Du arbetar med patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabilitering, behandling av patienten sker såväl individuellt som i grupp. Arbetet består av patientbesök på mottagning, hembesök och digitala vårdmöten. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag, med flextid.     

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och med andra samverkansparter. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans rehabmottagningar i Skene och Svenljunga. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvård och arbete i SAMSA är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.  

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Då du i arbetet möter många olika människor är det viktigt att du är tillmötesgående och kan anpassa din kommunikation efter situationen. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer, B-körkort erfordras. 

Intervjuer på mottagning kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. 

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1/6 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tranemo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3231
Kontakt
  • Pia Hendberg, Enhetschef, Tel:0761-368194
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tel:0736-636889
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb