Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om oss
Kirurgiavdelning är en vårdenhet som vårdar patienter med akuta sjukdomar i övre mag- och tarm, akuta kärlsjukdomar, akut urologi samt akuta öron/näsa/hals-sjukdomar. På enheten sker även planerad kirurgi inom samtliga områden.  

Vi är en enhet som arbetar aktivt med förbättringsarbete och vi befinner oss i ständig utveckling där du förväntas vara delaktig i det arbetet. 

Vi välkomnar dig till en mycket intressant arbetsplats med god kompetensutveckling inom avdelningens fyra specialiteter, samt till ett glatt och omhändertagande gäng.

Arbetstid
Vi söker nu sjuksköterska till nattjänstgöring. Vi arbetar mot fast schema som du själv kan vara med och påverka. Arbetstiden kan förläggas mellan 82–100%, med en veckoarbetstid på 34,20 timmar. Dubbel Ob-ersättning natt gäller.

Din profil
Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och har ett uttalat intresse för patienter med kirurgiska samt öron/näsa/hals sjukdomar. Erfarenhet av kirurgisk vård samt öron/näsa/hals- vård är meriterande. Du förväntas ha ett flexibelt och självständigt arbetssätt. På natten arbetar två sjuksköterskor samt tre undersköterskor per arbetspass. Ambitionen är dock att öka till tre sjuksköterskor.

Vi lägger stor vikt kommer vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 82 - 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2913
Kontakt
  • Sari Karhu, vårdenhetschef, 033-6161646
  • Kristoffer Nydén, vårdenhetschef, 033-6161096
Facklig företrädare
  • Sebastian Salazar, Vårdförbundet, 033-6161095
Publicerat 2023-04-11
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb