Södra Älvsborgs sjukhus, VO kvinna och barn, Förlossningen

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Som undersköterska hos oss på förlossningen kommer du få möjlighet att arbeta brett med förlossningsvård då vi på förlossningsenheten har som uppdrag att ta hand om alla födande kvinnor i närområdet. I ditt arbete assisterar du och hjälper barnmorskan i arbetet. Du förbereder och gör efterarbete för klart förlossningsrum och hanterar förrådsarbete.

Aktivt deltagande i kontinuerligt förbättringsarbete och verksamhetsutveckling på vår enhet ser vi som en positiv och viktig del av arbetet. Vi arbetar i nära teamarbete och är många erfarna kollegor som trivs ihop och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Förlossningsenheten är också en utbildningsenhet, vilket innebär att handledning av studenter förekommer kontinuerligt på enheten.

Arbetstider är dag/kväll/helg, men det kan också bli aktuellt med nattjänst utifrån verksamhetens behov och ditt intresse. Arbetsintensiteten varierar mellan lugn till hektisk. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om oss på förlossningen  
Vi på förlossningen är en akutenhet som har drygt 3000 förlossningar per år och handlägger förlossningar från graviditetsvecka 28. Enheten har även vårdplatser för patienter med riskgraviditet och graviditetskomplikationer från graviditetsvecka 22. Vi har ett nära samarbete inom verksamhetsområdet och målet är att tillgodose kvalité och säker vård i vårt omhändertagande av patienten.

På enheten arbetar barnmorskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Vi jobbar i team över professionsgränserna, för tillsammans gör vi skillnad. Det pågår ett aktivt förändringsarbete kopplat till arbetsmiljö och ökad bemanningstäthet av såväl barnmorskor som undersköterskor. Du får vara en del av utvecklingen av verksamheten och framtidens kvinnosjukvård där vi sätter kvinnor och barns hälsa på kartan och skapar kvalité och värde för våra invånare och för oss som medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av förlossningsvård och/eller akutsjukvård är meriterande. Då arbetet präglas av samarbete och variation ställs stora krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och helhetssyn. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ kompetens. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du har förmåga att se såväl behov som möjligheter och lyfter dina idéer för att kunna bidra till att förbättra vården, arbetssätt och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2501
Kontakt
  • Krister Fransson, vårdenhetschef, 033-6163102
Facklig företrädare
  • Cajsa Karlsson, Kommunal , 033-6163100
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb