Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kvinna och barn, Neonatalavdelning

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om tjänsten
Bemanningskoordinatorn arbetar på uppdrag av klinikens vårdenhetschefer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att ansvara för att bemanna akuta luckor på klinikens två dygnet-runt-enheter samt personaladministration i vårt personal- och lönesystem Heroma.

Verksamhetsbeskrivning
Barnenheterna inom VO Kvinna och barn bedriver vård för barn och ungdomar under 18 år. Vi har barnmedicinmottagning, barndagvård, barnavdelning, neonatalavdelning och lekterapi.

Din profil
Vi söker dig som har adekvat utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du skall tycka om att arbeta självständigt, ha god förmåga till överblick när det gäller bemanningsfrågor, samt ha lätt för att hitta lösningar. Du skall vara ansvarstagande, noggrann och ha god samarbetsförmåga, flexibilitet och helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För den som är utbildad undersköterska finns eventuellt möjlighet att kombinera arbetet som bemanningskoordinator med arbete som undersköterska på någon av våra enheter.

Arbetstider
Vardagar dagtid.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2334
Kontakt
  • Maria Arvung, vårdenhetschef, 0722-036553
  • Karolina Andersson, vårdenhetschef, 0708-861489
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, Vision, 033-6162032
  • Britta Kimari , Kommunal, 033-6162038
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb