Koncernkontoret, Strategisk hälso och sjukvårdsutv. Regionalt Cancercentrum

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Nu söker vi på Regionalt cancercentrum väst (RCC Väst) en systemutvecklare som vill arbeta med utveckling av cancervårdens kvalitetsregister.

RCC Väst är en utvecklingsenhet gemensam för Västra Götalandsregionen och Region Halland. RCC Väst har i uppdrag att stödja utveckling av cancersjukvården i Västra sjukvårdsregionen med utgångspunkt i de uppdrag som ges från Socialdepartementet. RCC Västs huvudsakliga arbetsområden är organiserade i fyra enheter: IT, Registerkoordination, Statistik samt Vårdutveckling. Läs gärna mer på www.cancercentrum.se/vast

Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med att utveckla och bygga upp nationella kvalitetsregister inom området cancer. I arbetet ingår att skapa inmatningsformulär för insamling av data, skapa och underhålla databaser. Du kommer att vara med i arbetet av överföring av data mellan andra system i sjukvården och kvalitetsregister. Utveckling sker bland annat i INCA-plattformens inbyggda verktyg och ramverk. Vi använder även generella verktyg för utveckling av webbformulär. Du kommer också att arbeta med förvaltning av våra befintliga kvalitetsregister och system. Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med övriga systemutvecklare på RCC för att skapa lämpliga lösningar. Du kommer också att arbeta med de övriga två utvecklingsgrupperna som finns i Umeå och Uppsala.

Vad kan vi erbjuda dig?

Arbetsplatsen erbjuder en mycket god gemenskap där vi alla arbetar för att bidra till en ännu bättre cancervård där vi ständigt får utvecklas och lära av varandra. Vi uppmuntrar och tar tillvara idéer samt arbetar gemensamt med att utveckla verksamheten. Du kommer att vara en del av IT-enheten där verksamhetens olika kompetenser och roller inom IT finns samlade. Våra lokaler är centralt belägna i Göteborg med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Vi har också frivilliga aktiviteter utanför arbetstid för att stärka gemenskapen inom enheten.

För att lyckas i rollen behöver du:

Du har en akademisk utbildning inom data/systemvetenskap och har erfarenhet av att jobba med frontend-utveckling. Du har kunskap om HTML, JavaScript, React och andra ramverk/bibliotek. Du tycker om att arbeta agilt i team och har erfarenhet av att arbeta enligt Scrum-metodiken. Som person är du analytisk, bra på att lösa problem och samarbeta med andra. Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling av kvalitetsregister och tidigare har arbetat med INCA-plattformen.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2294
Kontakt
  • Alexander Börjesson, enhetschef IT, 072-2463078
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, 0767-742849
  • Akavia, SACO: Stig Holmlund, 0709-512345
  • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, 073-8048765
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb