Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Som ST-läkare inom ortopedi kommer du att delta i det kliniska arbetet på operation, akuten, mottagningen och avdelningen. Du kommer att erbjudas en handledare och en mentor.

Tjänsten är tillsvidareanställning. 

Om oss
På läkarenheten inom ortopedi och geriatrik på Södra Älvsborgs Sjukhus är vi ca 40 läkare. Kliniken bedriver vård i nya och fräscha lokaler både i Borås och Skene. I Skene utförs endast planerad vård måndag till fredag medan vi i Borås har både planerad och akut verksamhet.

Din profil
Vi söker dig med svensk läkarlegitimation som vill utvecklas hos oss inom ortopedi. Du är behörig att arbeta inom svensk sjukvård och behärskar det svenska språket på lägst nivå C1. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Bifoga examensbevis och legitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2263
Kontakt
  • Veronica Gunterberg, läkarchef, 033-6161135
Facklig företrädare
  • Jens Dalman, Läkarföreningen, 033-6163356
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb