Närhälsan Borås Jourcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Borås jourcentral är en kvälls- och helgöppen jourmottagning vars uppdrag är att ge god vård då ordinarie vårdcentraler är stängda. Hos oss söker patienter i alla åldrar med både lättare och allvarligare akuta besvär, allt ifrån sår- och brännskador, misstänkta frakturer till olika typer av infektioner. Vi arbetar i team med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och medicinska sekreterare. 

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

 

Om arbetet

Vi söker en ny medarbetare som är intresserad av att komma in och arbeta extra hos oss på jourcentralen. Som undersköterska på jourcentral erbjuds du ett spännande och givande arbete med stor variation på patienter. Dina arbetsuppgifter som undersköterska är varierande där patienten står i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av provtagning/lab samt assistera läkare vid behov. 

Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. 

Arbetet är förlagt på kvällar (17.00-22.00) och helger (10.00-16.00).

Om dig

Du har dokumenterad utbildning till undersköterska. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och jourcentral samt venös provtagning är meriterande. 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot patienter samt kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Tjänsten avser en timanställning men det finns möjlighet till deltidsanställning på cirka 20-40%. Tjänsten går att kombinera med annat arbete. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-50%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2256
Kontakt
  • Artemis Michailidou Söderberg, Vårdcentralchef, Tel:0735-785156Mail:artemis.soderberg@vgregion.
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb