Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Kardiologi, Hjärtmottagning

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vill du bli vår nya kollega i vårt viktiga pacemakerteam? Då ska du söka till oss på Hjärtmottagningen!

Om oss

Hjärtmottagningen och verksamhetsområde Kardiologi är en del av Område 6 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Här finns ett komplett utbud av hjärtsjukvård. Allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård.

Vi kan erbjuda patienten en hel vårdkedja från det mest akuta omhändertagandet, vård och behandling, samt en omfattande elektiv verksamhet och uppföljning. Verksamheten består av tre vårdavdelningar med olika inriktningar, två dagvårdsenheter, en forskningsenhet, intervention och en öppenvårdsmottagning.

Hjärtmottagningen är en specialistmottagning inom kardiologi där patienten kan erbjudas ett komplett utbud av specialistvård med en hög kompetens inom olika specialistmottagningar. Vi är extra stolta över de sjuksköterske/BMA-baserade specialistmottagningarna som vi har skapat tillsammans!

Vi som jobbar på hjärtmottagningen är ett team av läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker och undersköterskor. Vi är framstående i att utreda, behandla och vårda patienter med olika hjärtsjukdomar. Med våra olika kompetenser kompletterar vi varandra vilket ger goda möjligheter för att kunna ge ett värdeskapande möte med patienten. Hos oss ges mycket goda möjligheter till en kontinuerlig utveckling. Vi sätter stort värde på kompetensutveckling och vid anställning ges mycket goda möjligheter till fortbildning. 

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta varierat och självständigt med egen pacemakermottagning där du kontrollerar funktionen på patientens pacemaker. I arbetet som pacemaker/device sjuksköterska/BMA ingår även uppföljning av patientens distansmonitorering och telefonrådgivning. Vi servar också andra enheter på sjukhuset avseende pacemakerkontroller för patienter, till exempel på akuten eller i samband med vissa röntgenundersökningar med mera. 

Att arbeta i vårt pacemaker/deviceteam förutsätter att du tycker det är spännande att arbeta i olika digitala system och med teknik. Våra patienter kan ha olika avancerade pacemakers/device och inskolningen sker gradvis under lång tid för de olika systemen för att du ska kunna arbeta helt självständigt. Det kommer alltid finns en erfaren kollega eller deviceläkare att rådfråga. Om du vill ha ett arbete där du kan utvecklas under lång tid och få fördjupas kunskap inom arytmi och devicespecialiteten, så är vi rätt arbetsplats. 

Om dig

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande, stimulerande och utmanande arbete. Vi är mycket stolta över vår verksamhet och den fina arbetsplats som Hjärtmottagningen är. 

Arbetet förutsätter att du är flexibel och har god prioriterings- och organisationsförmåga samt är van vid självständigt arbete. Du är legitimerad Sjuksköterska eller legitimerad Biomedicinsk analytiker och du har minst två års erfarenhet av kardiologi alternativ klinisk fysiologi. Det är meriterande att du har erfarenhet av arbete med kontroll/programmering av pacemaker.

Vi förutsätter att du har ett stort patientfokus och att du är serviceinriktad, att du har goda datakunskaper samt vana av att arbeta i olika patientadministrativa system. Kunskap i Melior och Elvis är meriterande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet där engagemang och god samarbetsförmåga prioriteras.

Vi hoppas det verkar intressant att få vara en del av den för att bidra till en vård i toppklass. Tveka inte på att skicka in din ansökan idag då intervjuer kommer ske fortlöpande. 

Varmt välkommen till oss!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2186
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Johanna Wermström, 031-3429824
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lisa Magnusson, 031-3421093
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb