Folktandvården, Bengtsfors - Ed

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Folktandvården Bengtsfors-Ed är två utbudspunkter. Klinikerna har öppet dagtid.
På Folktandvården Bengtsfors - Ed är vi tillsammans 25 medarbetare.

Kliniken i Bengtsfors är en helt nybyggd modern klinik. Kliniken i Ed är nyrenoverad och kan erbjuda lustgasbehandlingar. Hos oss får du ett utvecklande yrkesliv och även ett fantastiskt friluftsliv om intresset finns. Blir du en av oss så möts du av trevliga kollegor, bra introduktion och en underbar natur.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Tillsammans hjälps vi åt så våra patienter får den bästa möjliga servicen och vården utav oss på kliniken. Vi har ett nära samarbete med specialisterna bl a genom distanskonsultationer.

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Kom till oss och bidra i vår utveckling så en redan bra klinik blir ännu bättre!

Bengtsfors kommun har ca 10 000 invånare. Centrala Bengtsfors ligger mellan sjöarna Lelången och Bengtsbrohöljen vilket ger en fantastisk inramning och känsla av att ha naturen in på knuten. Bengtsfors tätort har ett rikt serviceutbud, gott om affärer och restauranger. För den aktive finns ett stort utbud av aktiviteter.

Bengtsfors (vastsverige.com)

Dals-Eds kommun beskrivs som möjligheternas kommun, vildmarkens kommun, näringslivets kommun och framför allt - människornas kommun.
Dals-Ed erbjuder en miljö med ren luft, rent vatten och rena marker. Här finns en magnifik och orörd natur. Kommunens ca 400 sjöar kan också inbjuda till fiske, bad, kanoting och båtfärder.

Välkommen till Dals-Ed (vastsverige.com)

Klinikerna omfattas av Folktandvårdens system för zon-tillägg, vilket innebär ett klinikbundet lönetillägg.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Du ska ha en positiv inställning, ha en vilja till att utvecklas, även kunna inspirera och utveckla dina medarbetare. Vi ser gärna att du är initiativtagande, flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Är du nyutbildad?
Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om sökande med utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover, som en del av rekryteringsprocessen.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken enligt överenskommelse. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Vi har avsatt tid för anställningsintervjuer på eftermiddagen 3 april.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bengtsfors/Ed
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2042
Kontakt
  • Klinikchef: Louise Kleibrant, 0702895930
Facklig företrädare
  • TT: Stella Malmcrona, 010-4419370
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb