Sjukhusen i väster, Rehabmottagning, Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Rehabmottagningen på Alingsås Lasarett är en del av verksamhetsområde Geriatrik, neurologi och rehabilitering inom Sjukhusen i väster. På enheten arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehab undersköterskor, sjuksköterska och kanslist. I enhetens uppdrag ingår arbete med avdelningspatienter, mottagningsbesök och hembesök.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för enheten. Du leder, planerar och utvecklar enheten tillsammans med medarbetarna, och i nära samarbete med övriga verksamheter på sjukhuset. Du förväntas arbeta för en god arbetsmiljö där medarbetare känner gemenskap, mår bra och får utvecklas, och för bästa möjliga vård av våra patienter.

Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp och bidrar tillsammans med övriga chefer och stödfunktioner till utveckling av verksamhetsområdet genom att samarbeta, sprida goda exempel och lära av varandra. Vi har ett gott och öppet klimat och stöd av varandra i ledningsgruppen.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får möjlighet att tillsammans med erfarna och ambitiösa kollegor och medarbetare arbeta för att ge en god och kvalificerad vård.

Kvalifikationer
Vi söker en trygg person som är intresserad av att leda i en tid fylld av förändringar. Vi värdesätter egenskaper såsom samarbetsförmåga och lyhördhet. Du har förmågan att entusiasmera och du vill driva utveckling. Du ser till varje medarbetares potential och behov för att främja ett självförbättrande arbetssätt. Genom god och tydlig kommunikation bidrar du till en arbetsplats där medarbetare fortsätter trivas och utvecklas.

Du som söker ska ha vårdrelaterad universitets-/högskoleutbildning, minst fem års yrkeserfarenhet och erfarenhet av chefskap/ledarskap.

Kunskap om rehabilitering är meriterande.

Vi utgår från Västra Götalandsregionens chefskriterier:

  • Värdegrundsbaserat chefsskap
  • Kommunikativt chefsskap
  • Mål- och resultatorienterat chefsskap
  • Utvecklingsorienterat chefsskap

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där god samarbets- och kommunikationsförmåga är viktiga inslag.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1618
Kontakt
  • Ulrika Jonsson Milusic, verksamhetchef, 0700-207705
Facklig företrädare
  • Sara Kruskopf Pettersson Sveriges Arbetsterapeuter, 0700-824462
  • Lisa Winerö Karlsson Fysioterapeuterna , 0700-816736
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb