Fastighet, stöd och service, Mölndal


Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som lagerarbetare för Åter i bruk på Fastighet, stöd och service är du med i uppstarten av en helt ny återbruksverksamhet som kommer göra stor skillnad för hela Västra Götalandsregionen och vårt interna miljöarbete.

Arbetsbeskrivning

Verksamheten Åter i Bruk, en internservice för återbruk av bl.a. möbler, är i sin uppstart och du blir en viktig del i uppstartsplaneringen. Ditt engagemang kring återbruk kommer vara avgörande för arbetsplatsen.

Dina huvudsakliga uppgifter innebär transportering av möbler, rekonditionering av möbler i verkstad tillsammans med möbeltekniker, diverse lagerarbetsuppgifter där truckkörning förekommer samt vissa administrativa uppgifter i beställningssystem. Du kommer att vara en del av den nya verksamheten och ansiktet utåt mot interna kunder och det är därför av stor vikt att du brinner för service och ser återbruk som en självklarhet. Arbetet är förlagt till dagtid, viss kvällstid kan förekomma.

För att ge god service i rollen som servicearbetare behöver du:

  • skapa bra relationer till kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande
  • ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag
  • visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
  • vara delaktig i uppstartsplaneringen av arbetsflöden och dagliga rutiner

Du har slutförd gymnasieutbildning samt kommunicerar väl på svenska då du kommer ha dialog med dina arbetskamrater och följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Din datorvana är god då det i arbetet ingår att arbeta i olika beställningssystem. Du har giltigt B-körkort (manuell växellåda) och god körvana samt truckkort. Vidare har du den fysik som krävs för att kunna lyfta tungt då arbetet innebär flytt av möbler, både i lager, men även till och från kund.

Tidigare erfarenhet av lagerarbete, logistik eller möbelrekond är meriterande.

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. 
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR 

Övrigt

Anställningen avser en projektanställning med start omgående eller enligt överenskommelse, med chans till förlängning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-10-09
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadsavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1485
Kontakt
  • Anders Lundberg, Servicechef, 0727-218948
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2023-02-21
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Tillbaka till lediga jobb