Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 5, ÖNH öppen-och slutenvård

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Öron-, näs- och halsmottagningen är en specialistklinik och de flesta av våra patienter kommer på remiss från primärvården och andra läkarmottagningar. Förutom planerad mottagning har vi också patienter med akuta sjukdomstillstånd på mottagningen. Vi utför även polikliniska operationer.

Hos oss erbjuds du en trivsam arbetsmiljö, i helt nyrenoverade lokaler, med ett gott kamratskap och varierande arbete med mycket patientkontakt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på öron-, näs- och halsmottagningen innebär det att du kommer att arbeta både självständigt och i team. I arbetsuppgifterna ingår telefonrådgivning, prioritering av akutflödet på mottagningen och även att assistera vid läkarbesök samt polikliniska operationer. På vår mottagning arbetar vi ständigt med utvecklings- och förbättringsarbete.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av telefonrådgivning och arbete på mottagning. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl överenskommelse
Löneform Fastlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1242
Kontakt
  • Anna-Karin Björklund, Enhetschef, 0765113592
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2023-02-10
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb