Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Admin enhet specialistmedicin

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vill du vara med och utveckla den administrativa professionen framåt och arbeta i ett positivt arbetsklimat med bra samarbete hälsar vi just Dig välkommen!

Om oss

Den administrativa enheten är organiserad i egen professionell linje och består av Medicinska sekreterare och administratörer. Administrativa enheten är en grupp på drygt 35 medarbetare både inom slutenvård och öppenvård samt andra administrativa stabsfunktioner inom verksamheten. 

Om tjänsten

Tjänsten innebär i huvudsak journaldokumentation och sedvanlig patientadministration både på plats och/eller via distansarbete 1-2 dgr / vecka på Medicinmottagningen. Blå stråket 5.

Du ingår i ett team tillsammans med andra medicinska sekreterare och har ett eget arbetsrum. Övergripande administration ingår till viss del. Enheten samarbetar med Kontaktpunkten.   

Om dig

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning.  Kunskaper i Med Speech, Melior och Elvis är önskvärt men inget krav. 

Som person har du god samarbetsförmåga är ödmjuk, flexibel och noggrann. Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt och tillsammans med kollegor planera och bevaka arbetet och är professionell i din yrkesroll. Starkt meriterande är viljan och modet att våga prova nytt och ta ansvar. Viktigt är också att arbeta "över gränser" vid behov. 

Vårt mål är, att tillsammans skapa en god arbetsmiljö där alla aktivt tar ansvar.   

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9527
Kontakt
  • Enhetschef Ulrika Wedberg , 031-3428398
Facklig företrädare
  • Vision Fredrika Rydberg , 031-3426711
Publicerat 2022-11-29
Sista ansökningsdag 2023-01-17

Tillbaka till lediga jobb