Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation. Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom SU.

Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården. Vid behov kan även covidavdelningar ingå.

Vad erbjuder vi?

Som undersköterska arbetar du med personliga omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser i nära patientarbete vilket bland annat innebär provtagningar, kontroller och rapporteringar.

Som skötare arbetar du med psykiatrisk omvårdnad, behandling, och rehablitering av patienter med svår psykisk ohälsa. Du har möjlighet att på sikt ambulera mellan våra psykiatriska verksamhetsområden beroende, psykos, affektiva, neuropsykiatri och rättspsykiatri.

Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokas du in på arbetspass utefter din egen tillänglighet, du styr därmed själv när du kan arbeta. Vi erbjuder nu timanställning där man som anställd behöver kunna arbeta minst 4 pass i månaden.

Vem söker vi?

För att arbeta som undersköterska:

  • Du är grundutbildad undersköterska.
  • Du har minst ett års erfarenhet av arbete på sjukhus.
  • Du har erfarenhet av kontroller så som provtagning, puls och blodtryck.
  • Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

För att arbeta som skötare:

  • Du är utbildad skötare eller undersköterska.
  • Du har minst ett års erfarenhet av arbete inom psykiatrisk omvårdnad.
  • Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Vem är du?

Som person är du serviceinriktad och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor samt ett stort engagemang i ditt arbete. Då du har möjlighet att ambulera mellan ett flertal verksamhetsområden behöver du vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Vidare behöver du vara självständig och trygg i din yrkesroll samt vara lugn och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden. I samband med rekryteringen kommer vi att beställa utdrag från misstanke - och belastningsregistret.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8579
Kontakt
  • HR-specialist: Olivia Andersson, 031-3432900
  • HR-specialist: Cajsa Odhner, 031-3432900
Facklig företrädare
  • Kommunal, Maria Andersson, 0704-742060
Publicerat 2022-11-01
Sista ansökningsdag 2022-11-30

Tillbaka till lediga jobb