Södra Älvsborgs sjukhus, VO anestesi, operation och intensivvård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi erbjuder dig som, allmänsjuksköterska hos oss på operationsenhet 2, ett ansvarsfullt och stimulerande arbete. Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård arbetar aktivt med kvalitets- och verksamhetsutveckling där vi gärna ser att du vill vara med och bidra med egna tankar och idéer. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter och samarbetar med övriga yrkesprofessioner i ditt team. Hos oss kommer du få möjlighet att följa patienten genom hela vistelsen hos oss. Du tar emot och förbereder patienten inför operation, arbetar med postoperativ övervakning samt informerar patienten i samband med hemgång.

Arbetstiden är förlagt till dagtid och hos oss får du en introduktion som anpassas efter dina behov.

Om oss på operationsenhet 2
Operation 2 i Borås är en modern och välutrustad avdelning med 4 operationssalar. Operationsenhet 2 bedriver till största del planerad operationssjukvård inom specialiteterna gynekologi, öron-näsa-hals samt kirurgi. Många barn opereras på enheten. På avdelningen arbetar ca 35 personer.

Om oss på VO anestesi, operation och intensivvård
SÄS gör ca 13 000 operationer per år och har en stor bredd på verksamheten. Allt fler ingrepp görs inom den dagkirurgiska verksamheten. En annan del av verksamheten som stadigt ökar är sövning i samband med röntgenologiska och endoskopiska ingrepp, detta tillsammans med akuta larm och transporter mellan sjukhus är aktiviteter som påverkar planeringen av verksamhet på våra operationsenheter. Verksamhetsområdet bedriver akut och planerad verksamhet i Borås och består av en intensivvårdsavdelning, två operationsavdelningar, två postoperativa avdelningar, en smärtenhet och en endoskopisk enhet.

Din profil
Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig med god samarbetsförmåga, gott bemötande och är flexibel. Vi värdesätter också att du har ett patientfokuserat arbetssätt och förmåga att arbeta självständigt. För oss är det viktigt att du har ett serviceinriktat förhållningssätt och en positiv inställning till utvecklingsarbete. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Kliniskt basår
Kliniskt basår Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att auskultera på olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer via länken Kliniskt basår för nyeaminerade sjuksköterskor - Södra Älvsborgs Sjukhus (vgregion.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6618
Kontakt
  • Johanna Göthager, vårdenhetschef, 033-6161543
Facklig företrädare
  • Susanne Helin, Vårdförbundet, 033-6163078
Publicerat 2022-08-29
Sista ansökningsdag 2022-09-26

Tillbaka till lediga jobb